На Кооперация Инвестиционен Алианс

Жилищна сграда гр. Пловдив

Еделвайс
​​Новият обект, който се радваме да Ви предложим, се намира в един от най-предпочитаните райони на Пловдив, а именно в зелената и незстроена част на квартал Смирненски 4 в непосредствена близост до Гребна база, парк Розариум, Зоологическа градина, МОЛ Пловдив, детски градини и училища.

Сградата е разположена в непосредствена близост до бул....................(на кръстовището на….). На ............минути от центъра на града е, с бърз достъп до ..................... Ориентирана изцяло към ................., сградата предлага светли, удобни и функционално разпределени жилищни площи от всеки вид – едностайни, двустайни и тристайни апартаменти с добри изложения. 

Тя се състои от …........... жилищни етажа, включващи партерен етаж с офиси и магазини, и подземен паркинг с паркоместа за всички апартаменти. Всички дневни пространства са ситуирани на изток-югоизток с тераси, гледащи към Витоша и градската среда. Фасадата е покрита с каменна облицовка. 

Малкият брой апартаменти на етаж осигурява усещането за повече лично пространство. Всеки един от апартаментите е с отлична функция и благоприятно географско изложение, както и с просторни тераси с гледка към Родопите и към града. Дограмите ще са алуминиеви в цвят графит, общите части на сградата ще са с луксозен гранит. Асансьорите ще са с луксозна кабина. Фасадата на цялата сграда ще е с облицовъчен камък и специална мазилка Стиронит (едновременна топло и шумоизолация). Архитектурната визия е изчистена и стилна, като се редуват прозрачни и плътни материали. Сградата има ясно изразена динамика в архитектурата, постигната чрез еркери и прибирания, както и изявено хоризонтално сечение.

С лице на пътя е разположен кафе-бар и офис част на Кооперация Инвестиционен Алианс.

Сградата се намира в непосредствена близост до основни пътни артерии и градски транспорт, магазини, новооткрита общинска детска градина, училище. Недалеч са още .................... Районът се обслужва от няколко трамвайни и автобусни линии, разполага с бензиностанция, ресторанти и заведения за бързо хранене и др. 

Сградата е разположена извън шумните и замърсени райони на големия град, и се радва на близост до парк ...................... Поради това районът има голям потенциал като апартаментите са подходящи за постоянно живеене и за инвестиция с цел отдаване под наем. 

Защо да закупите апартамент в тази сграда?
• Отлично местоположение в предпочитана южна зона на Пловдив, близо до ................. и с бърз достъп до центъра и до околовръстния път
• Добре уреден квартал с множество удобства 
• Избор на апартаменти с една и с две спални с удобно вътрешно разпределение
• Висококачествено строителство