На Кооперация Инвестиционен Алианс

РЕЗИДЕНЦИЯ ЗА ВЪЗРАСТНИ ХОРА „ОРХИДЕЯ”

калофер
Думите болница, “хоспис” и “старчески дом” звучат страшно, нали? Вероятно има някакво основание за това. Проучване показва, че най-честите асоциации, свързани с тези думи са: “място, където те изпращат на заточение”, “място, където отиваш да умреш”, “място, където вече никой не се интересува от теб”. Ето защо, ние предлагаме една коренно различна концепция. Резиденция “Орхидея” е място, където отиваш да ЖИВЕЕШ! Дом, предлагащ уюта на семейното огнище. Дом без студена самота. Дом, изпълнен с щастие, приятна компания… а защо не и с нова любов.
Ние не наричаме своите гости „пациенти“. Наричаме ги „приятели“. Приятели, за които ние ще положим всички възможни грижи, независимо от здравословното им състояние, така че да поддържат достоен и комфортен начин на живот.
Вероятно си сред хилядите възрастни хора в България, които ежедневно изпитват болката от липсата на грижи и внимание от своите деца и близки, заминали да търсят реализация на хиляди километри от дома или просто забързани в своето напрегнато ежедневие.
Резиденция “Орхидея” е център за настаняване на възрастни от семеен тип.Тук ще живеете заедно, в добра компания и домашен уют златните години на своя живот. Ще бъдете в компанията на хора в сродна възраст, близки интереси и желания. Ще се храните здравословно с качествени храни. Ще бъдете на топло и сигурно място, изолирано от суровата действителност на обичайния самотен живот. А може би най-важното – ще се забавлявате. А в случай на здравословен проблем – ще получите пълен набор от медико-социални грижи от вежлив, деликатен, грижовен и висококвалифициран персонал.