За нас

Профит Клуб

виртуална карта
Мулти Профит Груп работи в партньорство с Кооперация "Инвестиционен Алианс" и "Алпи Инвест" АД, предоставя възможност на собствените си рекламни агенти да се включат във всички инвеситиционни проекти и да ползват специални привилегии и отстъпки, освен в собствените им обекти и при нашите партньорски дружества и организации като : НАРС, ВИП ДОМ, Мебелна Борса НИКЕА, Магазини, Заведения и още много други наши настоящи и бъдещи партньори.
В инвестиционните програми със специални привилегии могат да участват само рекламни агенти с договори към Мулти Профит Груп ООД и членове на Профит Клуб.

Снимка на картата (качена и в индивидуалния профил с активитет за големите отстъпки) тук е за МПГ обща с 10 % без привилегии и се вижда само от регистрирани (може и без активитет) 

Всеки Член на Профит Клуб ползва 40 % отстъпка от услугите в туристическите обекти в които дружеството участва като инвеститор.
5 % отстъпка от Мебелна Борса Никеа
15 % отстъпка от Бар и Динер Вижън
10 % от магазин за биохрани Селект
 
Условия за получаване на отстъпката:
Отстъпките мога да бъдат ползвани само от членове които притежават акции от Алпи Инвест АД или кооперативни дялове от Кооперация Инвестиционен Алианс и са членове на Профит Клуб
Член на клуба, който не е акционер или член-кооператор има право да ползва само определен вид отстъпки.