Нов Проект

Алпи Диви
27.11.2022 г.

проект
Местоположение:
Долината на Тракийските Царе ...СПА курорт с топла минерална вода използвана за профилактика и лечение на всички ортопедични и неврологични заболявания, стерилитет, остеопороза и др.

Забележителности:
Старосел - гробница, Язовир Копринка, с.Турия - Къща на Чудомир, Тракийски гробници - Малка и Голяма Косматки, Първенецът на Стара Планина - Връх Ботев  2376 м., Руска Църква с. Шипка, гр. Калофер - и къща музей на Хр. Ботев, гр. Карлово - и къща-музей на Васил Левски, еко-пътека Бяла река, Връх Шипка, гр. Казнлък - музей на розата и др.Комплексът: 
Разположен на атрактивно и целогодишно достъпно място, върху площ от  12 000 кв.м с предвидена леглова база от 400 места, разпределени в няколко модулни селища потънали в зеленина и носещи различни имена според маркетинговия план. И още ... допълнително място за целите на комплекса и бъдещите събития.

Как да станете част от тази приказка ?
Всеки, който иска нещо по различно и перспективно, което да му носи допълнителни доходи съчетани с невероятна емоция е Добре дошъл да се присъедини към нас ! Ние постоянно увеличаваме капитала си и ви предоставяме  възможността да закупите пакет от дялове, чрез които ставате съдружник в нашето дружество ! Инвестирайки заедно с нас, вие участвате в разработването на уникални проекти в туристическият и развлекателен бизнес в България. 
Основната идея се състои в това, бъдещите ни гости да влезнат в един нов приказен свят, където да забравят своите грижи и да се наслаждават на невероятната природа и романтика, приключение, мистика, история и хармония преплитащи се със съвременни забавления и атракции ! Да бъдат част от организраните спортни състезания, развлечения, вечеринки до живия огън и хилядите още изненади , които сме приготвили за тях! Нека заедно създадем незабравими емоции и преживявания на нас и нашите гости в новото туристическо предизвикателство на България „Алпите-Диви”, като го превърнем в любимо място на малки и големи !

Какво Вие лично ще получите ? 
Ще бъдете част от това фантастично приключение наречено " Алпите-Диви "
Собствени дялове в дружеството според внесената сума за участие
Постоянна доходност и гарантирано обратно изкупуване на дялове при желание от Ваша страна

Още допълнителни доходи, при всеки поканен от вас гост на комплекса !
Допълнителни отстъпки за нощувки, услуги и преживявания, като съдружници
Лични контакти с нови хора и съдружие с печеливша компания от приятели с различни възможности.
Пасивен доход, без да е обвързан с ангажименти от Ваша страна, което ще осигури финансова стабилност, дори когато нямате вече желание и възможност да работите !


ОЧАКВАМЕ ВИ ... !